Expert in transport en logistiek voor proffesionelen

Garsou-Angenot verzorgt alle aspecten van het transport van uw goederen, van groepage tot distributie, inclusief opslag en douaneformaliteiten.

Wereldwijde leverancier van goederen

Bij Garsou-Angenot beheren we al bijna 150 jaar al uw B2B transportbehoeften (weg, lucht, zee), van het laadadres tot het punt van levering.

groepage en distributie van goederen Garsou-Angenot

Ons aanbod

Bij Garsou-Angenot bieden we onze B2B-klanten een complete reeks hoogwaardige diensten aan op het gebied van transport en logistiek, luchtvracht, zeevracht en douaneformaliteiten. Profiteer van een betrouwbare en bevoorrechte contactpersoon voor het beheer van al uw transport- en logistieke stromen, zowel in de Benelux als internationaal.

Met bijna 150 jaar ervaring en een brede waaier aan competenties zetten wij ons in om snel en efficiënt in te grijpen. Door uw goederen toe te vertrouwen aan Garsou-Angenot kunt u zich met een gerust hart concentreren op uw core business.

expert in gegroepeerd vrachtvervoer en distributie

Transport & Logistiek

Garsou-Angenot beschikt over een eigen wagenpark en beheert uw nationale en internationale transportbehoeften met de grootste nauwkeurigheid.

Luchtvracht

Onze luchtvrachtafdeling biedt u een reeks op maat gemaakte diensten om al uw import- en exportactiviteiten te beheren.

Zeevracht

We zijn aangesloten bij het AOP-netwerk en werken rechtstreeks samen met rederijen, terwijl we volledig onafhankelijk blijven in de selectie van rederijen.

Douane

Als douaneagentschap verzorgt Garsou-Angenot al uw douaneformaliteiten (export, import, transit, accijnzen) van en naar alle landen.

Belangrijke cijfers

Deze positieve prestatie-indicatoren getuigen van onze voortdurende inzet om onze processen te verbeteren om u tevreden te stellen. Garsou-Angenot biedt flexibele transportoplossingen op maat, van groepage tot volledige vrachtwagenladingen. Wij zetten ons in om u een ongeëvenaarde service te bieden, nu en in de komende jaren!
transportoplossingen voor professionals
273.000

Pallets vervoerd per jaar

25.000

M² opslag en magazijn

1.150

Aantal klanten per jaar

115.400

Vervoerd gewicht per jaar

150

Jaren van bestaan

5

Vijf generaties lang

Onze certificeringen

ISO 9001
Kwaliteitsmanagement

Sinds 1995 zijn we ISO 9001-gecertificeerd en garanderen we onze B2B-klanten uniforme, hoogwaardige transport- en logistieke diensten met een hoog commercieel rendement dankzij streng klantgericht management en voortdurende verbetering van onze processen.

FSSC 22000
Managementsysteem voor voedselveiligheid

Garsou-Angenot onderscheidt zich door haar "FSSC 22000" certificering, die de veiligheid van de voedselketen waarborgt. Betrouwbare levering van veilige voedingsproducten draagt bij aan het vertrouwen van de consument en uiteindelijk aan hun loyaliteit aan uw merk(en).

BIO
Europees label voor biologische landbouw (Certisys® gecertificeerd)

We slaan onze producten op in overeenstemming met de vereisten van de norm om ervoor te zorgen dat het biologische karakter van de goederen behouden blijft. Bovendien zorgen we voor volledige traceerbaarheid door de verpakkingen en documenten bij aankomst en vertrek te controleren.

Lean & Green
Programma om CO2-uitstoot te verminderen

Garsou-Angenot heeft zich ertoe verbonden om de CO2-uitstoot van haar transport- en logistieke activiteiten met 20% te verminderen in het kader van het programma "Lean & Green". De doelstelling werd bereikt in 2016, met een vermindering van 29,9% en nog eens 14,8% sinds 2020 (het 1e Belgische bedrijf dat de "Award Lean & Green Europe + 2 sterren" ontving -
een groot succes ! ).

AEO
Authorised Economic Operator status

Als pioniers op dit gebied hebben we sinds 2010 de volledige AEO-status (= douanevereenvoudigingen & veiligheid), wat betekent dat we zelf douaneformaliteiten kunnen uitvoeren, zoals controles onder toezicht, terwijl we de veiligheid van de toeleveringsketen in de EU en internationaal voor al onze klanten versterken.

IATA
Lid van de International Air Transport Association

Garsou-Angenot is aangesloten bij de IATA, die 300 luchtvaartmaatschappijen in 120 landen vertegenwoordigt (83% van het internationale luchtverkeer). Dit uitgebreide, internationaal erkende netwerk komt onze luchtvrachtafdeling ten goede en stelt ons in staat onze klanten te voorzien van ervaren advies over luchtvervoer (in lijn met de markttrends), kostenbesparingen, etc.

ISO 9001 : Niet van toepassing op de luchtvrachtactiviteiten

FSSC 22000 : Niet van toepassing op de luchtvracht- en zeevrachtactiviteiten

Onze certificeringen

Nieuws

Luchtvracht bij Garsou-Angenot : snelheid, veiligheid en expertise

Uitbreiding en innovatie : het nieuwe magazijn van Garsou-Angenot

Ontdek het nieuwe gezicht van Garsou-Angenot : onze vernieuwde website !