Onze certificeringen

Of het nu gaat om kwaliteit, veiligheid of milieu, Garsou-Angenot richt zich op het verkrijgen van certificeringen om haar professionaliteit te onderbouwen en te voldoen aan de verwachtingen/eisen van klanten en de markt op het gebied van goederentransport en logistiek.

Profiteer van gecertificeerde services

Bij Garsou-Angenot is de constante zoektocht naar betere kwaliteitsdiensten voor onze klanten een prioriteit. Met dit in gedachten werken we hard aan het verkrijgen van certificeringen die erkend zijn in onze sector en voldoen aan de strengste nationale/internationale normen. We zijn er trots op dat we hun toegevoegde waarde kunnen delen met onze prospects/klanten.

ISO 9001
Kwaliteitsmanagement

Sinds 1995 zijn we ISO 9001-gecertificeerd en garanderen we onze B2B-klanten uniforme, hoogwaardige transport- en logistieke diensten met een hoog commercieel rendement dankzij streng klantgericht management en voortdurende verbetering van onze processen.

FSSC 22000
Managementsysteem voor voedselveiligheid

Garsou-Angenot onderscheidt zich door haar "FSSC 22000" certificering, die de veiligheid van de voedselketen waarborgt. Betrouwbare levering van veilige voedingsproducten draagt bij aan het vertrouwen van de consument en uiteindelijk aan hun loyaliteit aan uw merk(en).

BIO
Europees label voor biologische landbouw (Certisys® gecertificeerd)

We slaan onze producten op in overeenstemming met de vereisten van de norm om ervoor te zorgen dat het biologische karakter van de goederen behouden blijft. Bovendien zorgen we voor volledige traceerbaarheid door de verpakkingen en documenten bij aankomst en vertrek te controleren.

Lean & Green
Programma om CO2-uitstoot te verminderen

Garsou-Angenot heeft zich ertoe verbonden om de CO2-uitstoot van haar transport- en logistieke activiteiten met 20% te verminderen in het kader van het programma "Lean & Green". De doelstelling werd bereikt in 2016, met een vermindering van 29,9% en nog eens 14,8% sinds 2020 (het 1e Belgische bedrijf dat de "Award Lean & Green Europe + 2 sterren" ontving -
een groot succes ! ).

AEO
Authorised Economic Operator status

Als pioniers op dit gebied hebben we sinds 2010 de volledige AEO-status (= douanevereenvoudigingen & veiligheid), wat betekent dat we zelf douaneformaliteiten kunnen uitvoeren, zoals controles onder toezicht, terwijl we de veiligheid van de toeleveringsketen in de EU en internationaal voor al onze klanten versterken.

IATA
Lid van de International Air Transport Association

Garsou-Angenot is aangesloten bij de IATA, die 300 luchtvaartmaatschappijen in 120 landen vertegenwoordigt (83% van het internationale luchtverkeer). Dit uitgebreide, internationaal erkende netwerk komt onze luchtvrachtafdeling ten goede en stelt ons in staat onze klanten te voorzien van ervaren advies over luchtvervoer (in lijn met de markttrends), kostenbesparingen, etc.

ISO 9001 : Niet van toepassing op de luchtvrachtactiviteiten

FSSC 22000 : Niet van toepassing op de luchtvracht- en zeevrachtactiviteiten

Klaar om uw toeleveringsketen te optimaliseren ?

Garsou-Angenot is uw partner bij uitstek voor al uw transport- en logistieke behoeften.