Douane

De douaneafdeling van Garsou-Angenot : volledige afhandeling van douaneformaliteiten voor uw import-exportactiviteiten.

Beheer douaneformaliteiten

Garsou-Angenot is uw betrouwbare partner voor alle douaneformaliteiten met betrekking tot de export en import van goederen. Of uw goederen nu van of naar welk land dan ook gaan, wij zorgen voor alle noodzakelijke formaliteiten om een soepele doorvoer en naleving van de regelgeving te garanderen. Vertrouw ons uw douanevereisten toe en concentreer u op uw kernactiviteiten.

Contact

Douane

Christophe IMMEL

T. +32 (0)87 32 44 28


Philippe GRIGNET

T. +32 (0)87 32 44 26


Dietmar RENNERTZ

T. +32 (0)87 32 44 33


customs@garsou-angenot.be

Troeven/Sterke punten

Export, import, doorvoer, PP, PA, accijnzen, enz.
Afhandeling van alle douaneformaliteiten
Entrepot
Belastingentrepot (accijns)
Volledige AEO-certificering (douane en veiligheid)
Geïntegreerde IT met PLDA en NCTS

Ons aanbod

Bij Garsou-Angenot bieden we onze B2B-klanten een complete reeks hoogwaardige diensten aan op het gebied van transport en logistiek, luchtvracht, zeevracht en douaneformaliteiten. Profiteer van een betrouwbare en bevoorrechte contactpersoon voor het beheer van al uw transport- en logistieke stromen, zowel in de Benelux als internationaal.

Met bijna 150 jaar ervaring en een brede waaier aan competenties zetten wij ons in om snel en efficiënt in te grijpen. Door uw goederen toe te vertrouwen aan Garsou-Angenot kunt u zich met een gerust hart concentreren op uw core business.

expert in gegroepeerd vrachtvervoer en distributie

Transport & Logistiek

Garsou-Angenot beschikt over een eigen wagenpark en beheert uw nationale en internationale transportbehoeften met de grootste nauwkeurigheid.

Luchtvracht

Onze luchtvrachtafdeling biedt u een reeks op maat gemaakte diensten om al uw import- en exportactiviteiten te beheren.

Zeevracht

We zijn aangesloten bij het AOP-netwerk en werken rechtstreeks samen met rederijen, terwijl we volledig onafhankelijk blijven in de selectie van rederijen.

Douane

Als douaneagentschap verzorgt Garsou-Angenot al uw douaneformaliteiten (export, import, transit, accijnzen) van en naar alle landen.