Luchtvrachtdiensten

Luchtvrachtexpertise op maat : export, import en beheer van speciale zendingen vanaf Brussels National Airport of andere luchthavens. Vertrouw ons uw specifieke behoeften toe.

Luchtvracht

Al meer dan 20 jaar biedt onze luchtvrachtafdeling, gevestigd op Brussels National Airport (Brucargo), u uitgebreide luchtvrachtdiensten op maat. We zijn gespecialiseerd in export en import en hebben leveringen verzorgd voor VN-missies, het US Marine Corps, humanitaire hulpoperaties en het transport van kunstwerken, farmaceutische producten en bederfelijke goederen. Vertrouw op onze expertise voor uw luchtvrachtbehoeften.

Contact

Afdeling Luchtvracht

Tom VAN ESPEN

Kris MOENS

Ann VAN HOUTVEN


airfreight@garsou-angenot.com

T. +32 (0) 2 257 45 80

Troeven/Sterke punten

Lid van AOP (Air & Ocean Partners)
Lid Globalia Logistiek Netwerk
Volledige, persoonlijke service
AEO-certificering douane en veiligheid
Deur-tot-deur levering
Vliegtuig charter
De Brucargo-website
Van pakket tot volledige charter
Specialisatie voor gecombineerde lucht- en zeevracht
IATA lid
Gecertificeerd erkend agent
Verpakking (palletiseren, droogijs, enz.)
Beheer van DGR-zendingen (gevaarlijke goederen)

Ons aanbod

Bij Garsou-Angenot bieden we onze B2B-klanten een complete reeks hoogwaardige diensten aan op het gebied van transport en logistiek, luchtvracht, zeevracht en douaneformaliteiten. Profiteer van een betrouwbare en bevoorrechte contactpersoon voor het beheer van al uw transport- en logistieke stromen, zowel in de Benelux als internationaal.

Met bijna 150 jaar ervaring en een brede waaier aan competenties zetten wij ons in om snel en efficiënt in te grijpen. Door uw goederen toe te vertrouwen aan Garsou-Angenot kunt u zich met een gerust hart concentreren op uw core business.

expert in gegroepeerd vrachtvervoer en distributie

Transport & Logistiek

Garsou-Angenot beschikt over een eigen wagenpark en beheert uw nationale en internationale transportbehoeften met de grootste nauwkeurigheid.

Luchtvracht

Onze luchtvrachtafdeling biedt u een reeks op maat gemaakte diensten om al uw import- en exportactiviteiten te beheren.

Zeevracht

We zijn aangesloten bij het AOP-netwerk en werken rechtstreeks samen met rederijen, terwijl we volledig onafhankelijk blijven in de selectie van rederijen.

Douane

Als douaneagentschap verzorgt Garsou-Angenot al uw douaneformaliteiten (export, import, transit, accijnzen) van en naar alle landen.