Zeevrachtdiensten

Aangepast en economisch maritiem transport in directe samenwerking met rederijen. Optimaliseer nu uw vrachtactiviteiten.

Zeevracht

Garsou-Angenot biedt flexibele, onafhankelijke zeevrachtdiensten en werkt rechtstreeks met rederijen voor export en import. Door gebruik te maken van de netwerken van AOP en Globalia zijn we volledig onafhankelijk in onze keuze van rederijen. Deze aanpak garandeert dat u op maat gemaakte, efficiënte en kosteneffectieve verzendoplossingen krijgt die voldoen aan uw specifieke B2B-behoeften. Door onze directe samenwerking met de rederijen kunnen we snel reageren en onze diensten aanpassen om uw vrachtactiviteiten te optimaliseren.

Contact

Afdeling Zeevracht

Danièle Liban

T. +32 (0)87 32 44 27

dli@garsou-angenot.be

Troeven/Sterke punten

Lid van AOP (Air & Ocean Partners)
Rechtstreeks met rederijen (export & import)
We kunnen inklaring voor je regelen
Verzonden in : LCL - FCL
Volledige onafhankelijkheid bij de keuze van lijnen
Lid Globalia Logistiek Netwerk

Ons aanbod

Bij Garsou-Angenot bieden we onze B2B-klanten een complete reeks hoogwaardige diensten aan op het gebied van transport en logistiek, luchtvracht, zeevracht en douaneformaliteiten. Profiteer van een betrouwbare en bevoorrechte contactpersoon voor het beheer van al uw transport- en logistieke stromen, zowel in de Benelux als internationaal.

Met bijna 150 jaar ervaring en een brede waaier aan competenties zetten wij ons in om snel en efficiënt in te grijpen. Door uw goederen toe te vertrouwen aan Garsou-Angenot kunt u zich met een gerust hart concentreren op uw core business.

expert in gegroepeerd vrachtvervoer en distributie

Transport & Logistiek

Garsou-Angenot beschikt over een eigen wagenpark en beheert uw nationale en internationale transportbehoeften met de grootste nauwkeurigheid.

Luchtvracht

Onze luchtvrachtafdeling biedt u een reeks op maat gemaakte diensten om al uw import- en exportactiviteiten te beheren.

Zeevracht

We zijn aangesloten bij het AOP-netwerk en werken rechtstreeks samen met rederijen, terwijl we volledig onafhankelijk blijven in de selectie van rederijen.

Douane

Als douaneagentschap verzorgt Garsou-Angenot al uw douaneformaliteiten (export, import, transit, accijnzen) van en naar alle landen.