Sectoren van activiteit

Garsou-Angenot is uw partner op het gebied van transport en logistiek voor uiteenlopende industriële sectoren. Van de voedingsmiddelensector tot gevaarlijke stoffen en de bouw, wij voorzien in al uw behoeften.

Voedselindustrie

Bij Garsou-Angenot begrijpen we hoe belangrijk het is om voedsel en aanverwante goederen, inclusief verpakkingen, te vervoeren. Onze FSSC 22000-certificering onderstreept onze toewijding aan voedselveiligheid en kwaliteit. We zorgen voor volledige traceerbaarheid van alle activiteiten en bieden onze klanten volledige transparantie.

Onze principes van kwaliteit, voedselveiligheidscultuur en voedselverdediging zijn geïntegreerd in onze diensten en garanderen een zorgvuldige behandeling van uw producten. Als specialisten in de voedingsmiddelensector, een strategische markt voor ons, zetten wij ons in om eersteklas logistieke oplossingen te bieden die zijn afgestemd op uw behoeften. Vertrouw op Garsou-Angenot voor een betrouwbare voedseltransportdienst.

Wijn & Spirit

Garsou-Angenot is uw partner bij uitstek voor het vervoer van wijnen en gedistilleerde dranken. Wij nemen de hele operatie van producent tot consument voor onze rekening om een naadloze overgang te garanderen. Onze voertuigen, uitgerust met laadkleppen, garanderen veilig laden en lossen.

We zorgen voor alle accijnsformaliteiten en vereenvoudigen zo uw administratieve procedures. Bovendien bieden we opslag onder accijns, voor optimale flexibiliteit. Vertrouw op Garsou-Angenot voor probleemloos transport van wijn en gedistilleerd dranken.

Constructie en speciale technieken

Garsou-Angenot is uw vertrouwde partner voor het vervoer van bouwmaterialen, waaronder HVAC (airconditioning accessoires), fotovoltaïsche panelen, houten voorwerpen, bekabeling en nog veel meer.

We beheren een groot aantal klanten die actief zijn in de bouwsector, waardoor we een waardevolle expertise hebben opgebouwd in het beheer van dit type transport. Ons team is gewend om met de unieke uitdagingen van dit soort goederen om te gaan en ervoor te zorgen dat uw materialen veilig en op tijd aankomen.

Ruimtevaart

In deze veeleisende sector onderscheidt Garsou-Angenot zich als betrouwbare partner voor het transport van luchtvaartmaterieel. Wij beheren internationale zendingen en bieden complete weg-, lucht- en zeevrachtoplossingen. Onze diensten zijn specifiek afgestemd op de veeleisende eisen van de sector, waaronder het vervoer van breekbare of oversized onderdelen, evenals state-of-the-art tooling. Onze expertise en toewijding aan kwaliteit zorgen ervoor dat uw lucht- en ruimtevaartapparatuur met de grootste zorg wordt behandeld en veilig wordt afgeleverd, waar ter wereld u het ook nodig hebt.

vervoer van goederen door de lucht

Gevaarlijke goederen (ADR)

Het vervoer van gevaarlijke goederen (ADR) vereist speciale expertise en aandacht, en dat is waar Garsou-Angenot zich onderscheidt. Wij beheren ADR-pakkettentransport met ongeëvenaarde nauwkeurigheid en professionaliteit, dankzij onze getrainde chauffeurs en voertuigen die speciaal zijn uitgerust voor deze delicate taak.

Maar daar houdt onze service niet op. We zorgen ook voor de segregatie van niet-compatibele goederen, zodat uw zendingen met de grootste zorg en in overeenstemming met strenge voorschriften worden behandeld.

Andere sectoren

Bij Garsou-Angenot reikt onze expertise op het gebied van transport en logistiek veel verder dan de genoemde specifieke sectoren. Of het nu gaat om productiegoederen zoals SPA's, verpakt meubilair, staal, drukwerk, watersportaccessoires, schoeisel, decoratieartikelen, gereedschap en nog veel meer, wij hebben de juiste oplossingen om aan uw behoeften te voldoen.

Onze flexibiliteit en ons streven naar kwaliteit maken ons de ideale partner om uw toeleveringsketen te optimaliseren, ongeacht uw sector. Als u op onze site niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op. We staan klaar om u efficiënte oplossingen op maat te bieden.

transport en logistiek van kapitaalgoederen

Ons aanbod

Bij Garsou-Angenot bieden we onze B2B-klanten een complete reeks hoogwaardige diensten aan op het gebied van transport en logistiek, luchtvracht, zeevracht en douaneformaliteiten. Profiteer van een betrouwbare en bevoorrechte contactpersoon voor het beheer van al uw transport- en logistieke stromen, zowel in de Benelux als internationaal.

Met bijna 150 jaar ervaring en een brede waaier aan competenties zetten wij ons in om snel en efficiënt in te grijpen. Door uw goederen toe te vertrouwen aan Garsou-Angenot kunt u zich met een gerust hart concentreren op uw core business.

expert in gegroepeerd vrachtvervoer en distributie

Transport & Logistiek

Garsou-Angenot beschikt over een eigen wagenpark en beheert uw nationale en internationale transportbehoeften met de grootste nauwkeurigheid.

Luchtvracht

Onze luchtvrachtafdeling biedt u een reeks op maat gemaakte diensten om al uw import- en exportactiviteiten te beheren.

Zeevracht

We zijn aangesloten bij het AOP-netwerk en werken rechtstreeks samen met rederijen, terwijl we volledig onafhankelijk blijven in de selectie van rederijen.

Douane

Als douaneagentschap verzorgt Garsou-Angenot al uw douaneformaliteiten (export, import, transit, accijnzen) van en naar alle landen.