Logistieke diensten

Geavanceerde magazijnoplossingen met Garsou-Angenot : veiligheid, capaciteit en flexibiliteit in het hart van de Euregio.

Logistiek en opslag

Gelegen in het hart van de Euregio, in de Z.I. des Plénesses in Thimister, biedt Garsou-Angenot u state-of-the-art logistieke en warehousing oplossingen. Onze overdekte magazijnen van meer dan 25.000 m² met een capaciteit van 35.000 pallets zijn uitgerust met de beste laadsystemen. Met meer dan 40 laadkaaien en opties voor douane- en accijnsgoederenopslag bieden we volledige traceerbaarheid en controle via ons WMS, op een beveiligde locatie met videobewaking en toegang via badges.

Contact

Afdeling logistiek

Julien PINET

T. +32 (0)87 32 44 30


Ludovic FRANSIS

T. +32 (0)87 32 44 38


Houssine BOUKENNA

T. +32 (0)87 32 44 35


logistics@garsou-angenot.be

Troeven/Sterke punten

Entrepot
Operaties en activiteiten op maat
Beheer van IN- en OUT-stromen via onze transportdiensten
Voorraadbeheer en traceerbaarheid via ons WMS
Ordervoorbereiding
Verpakking en etikettering
Opslag van accijnsplichtige goederen

Ons aanbod

Bij Garsou-Angenot bieden we onze B2B-klanten een complete reeks hoogwaardige diensten aan op het gebied van transport en logistiek, luchtvracht, zeevracht en douaneformaliteiten. Profiteer van een betrouwbare en bevoorrechte contactpersoon voor het beheer van al uw transport- en logistieke stromen, zowel in de Benelux als internationaal.

Met bijna 150 jaar ervaring en een brede waaier aan competenties zetten wij ons in om snel en efficiënt in te grijpen. Door uw goederen toe te vertrouwen aan Garsou-Angenot kunt u zich met een gerust hart concentreren op uw core business.

expert in gegroepeerd vrachtvervoer en distributie

Transport & Logistiek

Garsou-Angenot beschikt over een eigen wagenpark en beheert uw nationale en internationale transportbehoeften met de grootste nauwkeurigheid.

Luchtvracht

Onze luchtvrachtafdeling biedt u een reeks op maat gemaakte diensten om al uw import- en exportactiviteiten te beheren.

Zeevracht

We zijn aangesloten bij het AOP-netwerk en werken rechtstreeks samen met rederijen, terwijl we volledig onafhankelijk blijven in de selectie van rederijen.

Douane

Als douaneagentschap verzorgt Garsou-Angenot al uw douaneformaliteiten (export, import, transit, accijnzen) van en naar alle landen.