Uitbreiding en innovatie : het nieuwe magazijn van Garsou-Angenot

Garsou-Angenot breidt uit met een nieuw magazijn, wat het streven naar uitmuntendheid en groei weerspiegelt. Lees meer over de voordelen van deze uitbreiding.

150 jaar ervaring en een nieuw magazijn

Met bijna 150 jaar ervaring blijft Garsou-Angenot groeien en innoveren. Ons nieuwe magazijn weerspiegelt ons streven naar uitmuntendheid en ons vermogen om ons aan te passen aan de veranderende behoeften van onze B2B-klanten. Deze uitbreiding stelt ons in staat om onze processen te optimaliseren en snelheid en nauwkeurigheid in al onze diensten te garanderen.

Technologie en duurzaamheid

Bedrijfsuitbreiding is altijd een teken van groei en vooruitgang. Ons nieuwe magazijn is uitgerust met de nieuwste technologie, wat zorgt voor efficiënt beheer en snelle distributie van goederen. Bovendien tonen we met milieuvriendelijke faciliteiten onze betrokkenheid bij de planeet.

Impact op groei en concurrentiekracht

We zijn ervan overtuigd dat deze investering een positieve impact zal hebben op onze groei en concurrentiekracht. Het magazijn is ontworpen om de logistiek te vergemakkelijken, levertijden te verkorten en de operationele efficiëntie te verbeteren.

Ontdek de voordelen van onze logistieke ruimte

We nodigen je uit om onze nieuwe ruimte te ontdekken en zelf de voordelen ervan te ervaren. Of het nu gaat om opslag, distributie of handling, ons magazijn staat klaar om aan al uw logistieke behoeften te voldoen.


Benieuwd hoe we voor onze planeet zorgen ?

Lees meer over onze inzet voor het milieu

News.BackToNews