Ecologie en MVO

Samen bloeien in een veranderende wereld, op weg naar duurzaamheid : ontdek hoe Garsou-Angenot werkt aan het verminderen van haar ecologische voetafdruk en tegelijkertijd sociale verantwoordelijkheid stimuleert. Bekijk de inspirerende getuigenissen van onze medewerkers.

Onze ecologische betrokkenheid

Garsou-Angenot is een pionier op milieugebied en heeft de CO2-uitstoot van zijn activiteiten sinds 2016 met 29,9% verminderd. Met een verdere vermindering van 14,8% sinds 2020 zijn we het eerste Belgische bedrijf dat de Lean & Green Europe + 2 Star Award ontvangt. Een succes dat getuigt van onze voortdurende inzet voor het milieu.

HR-beleid van Garsou-Angenot: een moderne visie

We waarderen onze medewerkers door een uitgebreid introductieprogramma voor nieuwe leden aan te bieden. Met voortdurende training, mentoren voor nieuw personeel en een warm welkom creëren we een aantrekkelijke en stimulerende werkomgeving.

Mensen waarderen

Teamgeest is een centrale pijler bij Garsou-Angenot. We cultiveren een bedrijfscultuur waarin elk lid wordt gewaardeerd en ondersteund, waardoor een synergie ontstaat die tot uiting komt in de kwaliteit van onze diensten en de tevredenheid van onze klanten.

Voortdurende verbetering

Voortdurende training en procesverbetering vormen de kern van onze filosofie. Bij Garsou-Angenot investeren we in de ontwikkeling van onze medewerkers en de optimalisatie van onze activiteiten, om zo een eersteklas dienstverlening te garanderen.