Onze partnerschappen

Als u Garsou-Angenot kiest voor uw behoeften op het gebied van goederentransport en logistiek, profiteert u van ons lidmaatschap van een uitgebreid netwerk van prestigieuze partners (Astre, Palet System, AOP, Globalia), wat u talloze commerciële voordelen oplevert.

Astre

Door zich in 2015 aan te sluiten bij de Astre groep biedt Garsou-Angenot haar klanten het voordeel deel uit te maken van een groot Europees netwerk van onafhankelijke leden op het gebied van transport en logistiek. De groep heeft 360 locaties in heel Europa, met 170 bedrijven en 22.000 medewerkers die samenwerken om vracht en knowhow te bundelen voor alle spelers in de toeleveringsketen.

Klanten van Garsou-Angenot kunnen profiteren van schaalvoordelen en betrouwbare/efficiënte transportdiensten in Europa, met dagelijkse vertrekken naar vele landen (46 landen) en een aanzienlijke capaciteit om grote vrachtvolumes te beheren (Astre verwerkt dagelijks 44.000 pallets).

Pallet systeem

Garsou-Angenot onderscheidt zich door haar klanten toegang te bieden tot de expertise van het Palet System-netwerk in gepalletiseerd vervoer van hoge kwaliteit. Met meer dan 11 hubs op strategische locaties in heel Europa, meer dan 300 regionale distributeurs en een dagelijkse verwerkingscapaciteit van 36.000 pallets, kunnen klanten verzekerd zijn van een snelle, betrouwbare en kosteneffectieve service.

Door deel te nemen aan dit eco-verantwoordelijke netwerk, profiteren klanten ook van een milieuvriendelijke oplossing dankzij geoptimaliseerde verzending. Palet System dekt 46 Europese landen en garandeert de veiligheid en traceerbaarheid van zendingen, met gegarandeerde levertijden en real-time feedback.

Lucht en Oceaan Partners (AOP)

Garsou-Angenot is ook aangesloten bij Air and Ocean Partners (AOP), dat tot doel heeft expediteurs tot wederzijds voordeel te verenigen door een kwaliteitsnetwerk voor vrachtvervoer te vormen. Dankzij ons lidmaatschap van AOP hebben klanten van Garsou-Angenot toegang tot een ruime keuze aan agenten in meer dan 100 landen, waaronder grote handelscentra, opkomende markten en nichemarkten. Dankzij de logistieke infrastructuur en een administratie die zich bekommert om de kwaliteit van de samenwerking tussen de leden, helpt dit netwerk de aangesloten bedrijven om contacten te leggen met de meest geschikte agenten.

De tak "AOP Projet Partners" maakt het beheer mogelijk van grote internationale projecten die een specifieke logistiek vereisen.

Globalia

Globalia is een wereldwijd logistiek netwerk dat zich onderscheidt door zijn streven naar efficiëntie, duurzaamheid en innovatie. Met leden in meer dan 120 landen biedt Globalia een werkelijk wereldwijde dekking, waardoor Garsou-Angenot haar klanten kan verbinden met belangrijke markten over de hele wereld.

Als lid van Globalia profiteert Garsou-Angenot van toegang tot een reeks geavanceerde logistieke diensten, waaronder lucht- en zeevracht, vervoer over land, opslag en distributie. Daarnaast kunnen we, dankzij de toewijding van Globalia aan technologie, onze klanten geavanceerde tracking- en tracingoplossingen bieden, die zorgen voor volledige zichtbaarheid van de toeleveringsketen in elke fase van het proces.

Klaar om uw toeleveringsketen te optimaliseren ?

Garsou-Angenot is uw partner bij uitstek voor al uw transport- en logistieke behoeften.